Horeca

De Bickerie  heeft een moderne bar met led verlichting en 3 tappen met 2 speciaal bieren en 1 pilsner. Deze ruimte heeft totaal 76 zitplaatsen die verdeeld zijn in 50 zitplaatsen aan lage tafels, 12 zitplaatsen aan een hoge lange hangtafel  en 14 zitplaatsen aan de bar.

Tevens beschikt deze ruimte over een moderne muziekinstallatie met voldoende vermogen om er een feestje van te maken. Daarnaast is er een dansvloer met verlichting en 2 grote led tv’s waarop foto’s of video’s getoond kunnen worden .

Door de warme entourage en moderne kleurstelling  is deze ruimte zeer de moeite waard om gezellig in te vertoeven met een hapje en een drankje.

Ook kan deze locatie goed gebruikt worden voor het organiseren van allerlei soorten feesten in combinatie met de kleine Bickerie en de serre tot wel 250 man.  Daarbij kunt u denken aan bedrijfsfeesten, kraamfeesten, verjaardagen ,bruiloften, huwelijksfeesten en buurtfeesten.

Één en ander kan ondersteund worden met onze diverse buffetten en een Amerikaanse BBQ (verzorgd door Smoke’n Roast). Maar daarnaast is er ook de mogelijkheid voor sportieve arrangementen. Van alles is  mogelijk.

De Bickerie kan op vrijdag, zaterdag en zondag gereserveerd worden voor feesten .