Catering & mogelijkheden

Drank arrangementen Catering Streetfood Walking dinner Finger food & snack’s BBQ

Volledig verzorgde catering, het klaarzetten van een buffet, het rond lopen van gerechten? Bij de Bickerie kan het allemaal. Elke feestje wordt op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen. Met daarnaast trendy interieur. Een grote verwarmde serre. Dat is wat deze locatie een unieke look and feel geeft. Je kunt er terecht met groepen tot 250 personen, maar ook met kleinere gezelschappen voelt het als thuis.

De Bickerie is daarmee een perfecte locatie voor huwelijksfeesten en verjaardagen. Maar ook bedrijfsfeesten, babyshowers behoren tot de mogelijkheden. Mocht u interesse hebben, kunt u altijd een offerte opvragen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Liever een feestje thuis, maar u wilt wel graag catering. Geen probleem! Naast onze expertise bij de Bickerie kunnen wij ook de complete verzorging van de catering op locatie doen. De meest uiteenlopende evenementen hebben wij al eens verzorg. Vrijwel alles is bespreekbaar. Als u zorgt voor voldoende hongerige mensen, zorgen wij voor de rest. Samen komen we er zeker uit.