Catering

Wij bieden een variëteit in gerechten! Van buffetten bestaand uit , tapas of high tea tot geheel verzorgde warme en koude buffetten en diners (ook mogelijk op locatie).

 Onze buffetten worden standaard geleverd met diverse mini bolletjes en luxebroden, aioli, kruidenboter, diverse sausen, (wegwerp)borden & bestekpochettes.

Vanaf min. 15 personen

Gerechten:

  • Italiaanse stoofpotje- Vlees van het rund, gestoofd in een huisgemaakte cognac saus.
  • Toscaanse kip- heerlijk kip gerecht met zongedroogde tomaten, knoflook, crème fraise & Parmezaanse kaas.
  • Kipsaté- Gemarineerde kipdij van huisgemaakte marinade met een zoete satésaus met een licht pittige bite.
  • Rode curry met kip-
  • Kip in rode pestosaus- Een zachte pestosaus op basis van crème fraise en rode pesto met zongedroogde tomaten.
  • Adjam smoor- Een stoofpotje van kip in een zoete Indische bamboe.
  • BBQ-kippenvleugels- Kippenvleugels uit de oven, gemarineerd in een zoete huisgemaakte BBQ-saus.
  • Ren-dang stoofpotje- Rundvlees gestoofd in een licht pittige Indische bamboe.
  • Aziatische gehaktballetjes- Huisgemaakte gehaktballetjes in een ketjapsesam saus.
  • Portugese gehaktballetjes- huisgemaakte gehaktballetjes in een zoet-pittige piri-piri saus.
  • Bœuf Stroganoff- Runderbiefstuk puntjes in een huisgemaakte stroganoffsaus.
  • Spezzatino alla panne- Varkenshaas in een huisgemaakte cognacsaus met uien, paprika & champignons.
  • Varkenshaas in roomsaus- Heerlijke varkenshaas met spekreepjes, verse peper & champignons in een romige saus
  • Varkenshaas is tomatensaus- Langzaam gegaarde varkenshaas in honing-knoflook tomatensaus
  • Varkenshaas Balsamico- varkenshaas in een zoete balsamico saus
  • Spareribs- Licht gerookte Spareribs die van het bot vallen met een zoet-pittige marinade
  • Babi pangang- Chinees varkensgerecht in een zoet-zure saus
  • Beenham- Beenham in een huisgemaakte honingmosterd saus
  • Thaise Gamba’s- gegrilde black tiger garnalen in een licht pittige marinade
  • Victoria Baars- stevige witvis in een bedje van gegrilde groenten & cherry tomaten
  • Zalm- Verse zalm op vel in een witte wijn & dille saus.

Bij bovenstaande gerechten kunt u nog een keuze maken uit:

  • 2 Warme bijgerechten: Nasi/Bami/frites/Aardappels met rozemarijn & zeezout/aardappelgratin/noedels/gebakken rijst/ gegrilde groenten
  • 2 Koude bijgerechten: Koolsalade/aardappelstek salade/pasta salade/ gegrilde groenten salade/ komkommer salade